Интересна дата

Walio, 12 декември 2012, Коментарите са изключени за Интересна дата
Categories: Мисли

Днес е 12.12.12, последната така приятно подредена дата, за текущия ни живот на тази планета :) Като човек, който се интересува от нумерология, тя ми е доста интересна. Разбира се, огромен интерес към нея са проявили двойките, на които е предстояла сватба – цял ден покрай сградата, където работя, минаваха автомобили с надути клаксони – явно много хора днес се изпожениха. Една колежка беше недоволна от факта, че 13.13.13 няма да се състои и каза, че другата година трябва да изискваме от държавата въвеждане на 13-ти месец, за да може и тя на толкова късметлийска дата да се омъжи :))

Щастливо число ми се вижда 12.12.12, нумеролозите са на същото мнение – според тях сумирането на съставните цифри прави 11, а за тях то е „Велико число“ и предвещава радостни събития. Дали е прелюдия към 21.12. не знам, но на тази дата съм на банкет, и ако нещо лошо се случи, то поне ще умра щастливо пиян :)

Хубаво е тази вечер – срещу 13-ти, да си пожелаете нещо. Лично при мен то няма да е материално, но затова пък е от изключителна важност, и се надявам да получа малко съдействие „свише“ по осъществяването му :)

За 21.12. пък дочух от много места, че трябвало човек да пречисти душата си. Добре би било през оставащото от тази година време, вместо физически пости да направим малко душевни – да ограничим обсебващите страсти. Не мисля, че нещо лошо ще ни се случи на 21-ви, но затова пък не пречи да ни се случи нещо хубаво, нали? :) Успех ако пожелаете да се заемете с тази тежка задача!

 

Comments