Концерт на Деси Тенекеджиева

Walio, 15 декември 2012, Коментарите са изключени за Концерт на Деси Тенекеджиева
Categories: Мисли
Tags: , , , ,

Освен да ходя на театър и кино, много обичам и концертите, още повече пък когато са със симфоничен оркестър – пълнят ми душата :) Онзи ден отскочих до Варна и реших да посетя концерта на актрисата-певица Деси Тенекеджиева и приятели.

Не очаквах кой знае какво, но за моя огромна и приятна изненада – спектакълът се оказа повече от страхотен. Определено организаторите и в частност Деси бяха положили огромни усилия и всичко беше изпипано до последния детайл. Освен Тенекеджиева, на концерта пяха и двама млади изпълнители, които ми дават сериозна надежда за българската поп музика – Богомил и Дивна. Харесаха ми много дуетите, които Деси Тенекеджиева направи с младежа – единият беше хитът от преди няколко години – „Когато всичко свърши“, където Богомил се справи почти толкова добре, колкото Миро, а другият – вечният шедьовър Imagine на Джон Ленън, който междудругото ми е едно от най-любимите парчета за всички времена.

По-долу ви предлагам да погледнете клипа на парчето „Когато всичко свърши“, тук в дует с Миро, което също е включено в албума на певицата – Crazy Butterfly. Видеото, дело на режисьора Ивайло Палмов, според мен е с доста интересен замисъл.
Много се радвам, че посетих това събитие и не се поддадох на скептицизма си, че няма да си заслужава времето и ще е огромна блъсканица. Шоуто, певиците, филхармонията и дори сценографията си бяха перфектни. Има лъч надежда за нашенската поп музика :)

Comments