Той идва!

Walio, 28 март 2024, Коментарите са изключени за Той идва!
Categories: Мисли
Tags: , , , , , , ,


Вълнувам се от телевизионни сериали и филмови премиери. Но изключението от правилото, което ме накара да чакам с нетърпение, за мен бе „Игра на тронове“. Осем сезона проследявах различните битки за власт, по право и мъст. Това бе битка между доброто и злото, между живите и мъртвите, между реалността и фикцията. Несъмнено за мен е най-добрият сериал, правен някога. А ако имате време да прочетете дебелите книги на Дж. Мартин, то ще преоткриете още много сюжетни линии.

След финала на „Игра на тронове“ бях доста разочарован, че свърши. Но само две години след края му, от HBO изненадаха феновете на поредицата с още едно продължение. То всъщност е предистория на „Игра на тронове“, като действието се развива 300 години преди. Тогава избухва гражданска война, която погубва всички дракони (който е гледал или чел поредиците, знае). Сериалът се казва „Домът на Дракона“ и също е по книга на Дж. Мартин – „Танцът на дракона“.

През 2022 новата поредица направи тотален фурор с 10 млн. зрители за първи епизод. Това подтикна и HBO веднага да планират снимки за втори сезон. Очакваше се той да излезе през зимата на 2024 или началото на следващата година. Но още по-голяма изненада е, че „Домът на Дракона“ се завръща през лятото. Точна дата все още не е обявена, обаче се появиха първи трейлъри. Споделям ви ги. За едни ще бъдат нещо ново, което може да ги заинтригува. За други ще донесе такава наслада, каквато изпитах и аз.

Той идва, новият хит на сериалите! Подгответе се!

Трейлът 1
https://www.youtube.com/watch?v=DTB8lATvXkw&ab_channel=HouseOfTheDragon

Трейлър 2
https://www.youtube.com/watch?v=gMyMvCRJwr4&ab_channel=HouseOfTheDragon

Comments