Розовата сватба на Кейт и Уилям

Walio, 29 април 2021, Коментарите са изключени за Розовата сватба на Кейт и Уилям
Categories: Мисли
Tags: , , , ,

Любовта се носи във въздуха, а днес се усеща особено силно в любимото ни кралско семейство – това на Уилям и Кейт. На 29 април двойката отбелязва своята десета годишнина брачен живот, или както казваме у нас – Розова сватба.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж изглеждат като олицетворение на идеалното семейство. На всяка снимка или публично събитие, на което присъстват, те се гледат с такава любов и нежност, че е трудно човек да остане безразличен към тях.

Макар драматичните събития, които сполетяха кралското семейство за кратък период от време, Уилям и Кейт показаха достойнство и доказаха, че могат да устоят на всяка буря, щом са заедно и се подкрепят.

Историята на любовта им започва през далечната 2001-а година. И двамата учат в университета „Сейнт Андрюс“, а първата им среща на модно ревю в учебното заведение. Две години след този момент, те вече са двойка, но връзката им преминава много възходи и падения, като стигат дори до раздяла след като не успяват да се справят с медийния интерес. За щастие, това не трае дълго и любовта им побеждава отново.

През 2010-а идва дългоочакваната вест за годежа на Кейт и Уилям. Последвалата сватбена церемония е изпълнена с пищност и красота, и предизвиква интереса на милиони зрители по целия свят.

Към днешния момент двойката вече има трима наследници – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Семейството е еталон за хармонични отношения, толерантност и чиста любов. За тях смело мога да кажа, че любовта им отива.

А вие как мислите?

Comments