Плюсове и минуси на фет бърнърите

Walio, 02 ноември 2021, Коментарите са изключени за Плюсове и минуси на фет бърнърите
Categories: Мисли
Tags: , , , , ,

Като всеки продукт, фет бърнърът има своите предимства и недостатъци. Едно от основните предимства е метаболизмът на мазнините в тялото, тъй като той може да бъде катализиран и подобрен от различни вещества.

Недостатък обаче е, че положителният ефект все още не е медицински доказан. В същото време може да има и странични ефекти или дори различни взаимодействия, когато се приемат и лекарства.

Страничните ефекти идват най-вече от кофеина в хранителната добавка, тъй като високата доза може да причини тремор и тахикардия – следователно други продукти като енергийни напитки, кафе и кола не трябва да се консумират. Реакция на свръхчувствителност също не е необичайна, тъй като различни продукти (особено под формата на капсули) също имат определено количество люто чили, което също съдържа алергени (капсаицин) и затова трябва предварително да се провери съвместимостта.

Как е възможно естественото изгаряне на мазнини? Фет бърнърите се използват само като добавка, за отслабване е необходима физическа активност. 10 000 стъпки на ден, ходенето на фитнес, плуването и всички други спортни и здравни дейности водят до здравословно и постепенно изгаряне на мазнини и топене не килограми.

Тази основа може да се използва за оптимизиране на метаболизма на мазнините. Очевидно помага, ако се консумират по-малки хранения през целия ден, те също трябва да съдържат известно количество витамини и минерали. Освен това е необходим висококачествен протеин, който тялото може лесно да използва и който в резултат произвежда хормони, които движат метаболитния процес напред. Разбира се, винаги трябва да се избягват висококалорични ястия или напитки със захар.

Comments