Спортът – здраве или мания

Walio, 17 юли 2018, Коментарите са изключени за Спортът – здраве или мания
Categories: Мисли
Tags: , , ,

Винаги съм се поддържал в сравнително добра физическа форма. Но винаги съм го правил за себе си. Често съм дочувал разговорите на жените покрай мен и това как обсъждат телата на мъжете, които са си харесали. За мен никога не е било важно да „извайвам“ тяло или нещо подобно. Важно е било да спортувам и да се поддържам в здравословна форма, но… всичко останало е въпрос на ненужна суета.

Тогава се замислих за многото мъже, които тренират и спортуват, само защото искат да направят мускули. А искат да направят мускули защото си мислят, че така ще бъдат по-привлекателни. Мислят си, че по този начин ще бъдат по-мъжествени, а в същото време искат бързи и надеждни резултати. Което ги принуждава да взимат някакви добавки и химия. Това от своя страна уврежда организма изключително много, а в същото време и се затъпява.

Жените обичат да се подиграват на другите жени, които отделят прекалено много внимание на външния си вид, слагат си екстеншъни, силикон в гърдите, устните и прочие.

Ние мъжете обичаме да се подиграваме на мъжете, които работят само и единствено за това да имат хубаво тяло. Не за тонус, здрава физика или здраве, а за тяло. Убива мозъчни клетки и здравето ти, защото химията, която приемат, те прояжда отвътре.

Вие как мислите?

Comments