Кой ще защити интересите ти през новата година?

Walio, 03 януари 2015, Коментарите са изключени за Кой ще защити интересите ти през новата година?
Categories: Мисли
Tags: , , , , , , , ,

protect-your-businessКазват нова година, нов късмет. Но дали наистина шансът ще е на ваша страна, ако сте собственик на фирма, която има проблем с несъбрани вземания от нередовни платци? ЕОС Сървисис е фирмата, на която можете да се доверите, както за управление на финансовия риск, но и за обучение на собствен персонал, ако сте си предвидили кадри за това.

Преди години дълговете се събираха по отдавна позната ни схема. Днес на мода са униформените служители, вежливият разговор по телефона, воден с умение и емпатия към клиента. Общо взето нещата, които правят една професия престижна.

Ето кой ще защити интересите ви през 2015-та! EOS, разбира се – Сървисис или ЕОС Матрикс (компанията, която изкупува дългове) са насреща за подобряване на корпоративния климат, но и за оздравяване на взаимоотношенията ви с проблемни клиенти.Не го казвам напразно. Всеки управител знае последиците от лошия имидж – загуба на кадри, но и оредяване списъка на потенциални и настоящи клиенти и партньори. И двете могат да бъдат предотвратени от специалисти, които познават психологията на длъжника и имат подход във всяка ситуация.

Не малко са и фирмите, които избират да прехвърлят „несъбираеми” (според тях) дългове на колекторската агенция. Изчистват баланса си, получават част от несъбраните вземания, а колекторът получава възможността да договори нови условия за плащане с крайния потребител. В същото време длъжникът ще изплаща дълга си към новия си кредитор – колектора.

За всяка една фирма е добре да започне Новата година с нов поглед към бизнеса си и с подходящия партньор, който ще му помогне да разреши ако не всички, то поне повечето от проблемите си през идните месеци. Не малко фирми избират за свой партньор ЕОС Сървисис, поради удобството да работят с опитни и компетентни професионалисти в сферата на колекторския бизнес. Или просто да се възползват от обучителните им програми за оптимизиране на работата си.

Comments