Мисли практично, действай икономично

Walio, 30 октомври 2013, Коментарите са изключени за Мисли практично, действай икономично
Categories: Мисли
Tags: , , ,

csПредстоящите зимни месеци ни вдъхновяват повече от всякога да бъдем спестовни, да бъдем креативни по отношение цепене стотинката на две, да сме по-икономични, от нищо да правим нещо.
Ето аз например исках да сменя старите гаражни врати с нови, но да не плащам за екстри, от които не се нуждая. Рових, търсих, с Google бяхме на „ти“ всеки ден и така на няколко места прочетох, че за моя случай, в който не държа на допълнителна изолация, изгоден вариант са Secdoor ExS. Няколко форумци описваха предимствата на този модела секционни врати пред другия масово разпространен, тип “Ролетна” или “Летящо крило”: многократно по-дълъг живот, възможност за персонализиране според нуждите на клиента (цвят и размер), икономичност по отношение на квадратурата, максимално уплътнение, износоустойчиви гуми, и пет години пълна гаранция.
Много съм доволен от направения избор. Сигурно тепърва ще откривам и още предимства, но най-важното е, че платих изгодна цена и останаха пари настрана дори за пребоядисване на апртамента на пролет. С един куршум – два заека!
Сега трябва да помисля и за оптимизиране на гардеробното пространство у дома, защото на жена ми никога не й е достатъчно. Разбираемо, за 48 чифта обувки, 80 рокли и още толкова дънки, чанти и пр., дори гардеробната на Сара Джесика Паркър е малка.
Само че нейният съпруг едва ли се занимава с подобни простосмъртни проблеми… :)

Comments