Кои хобита жените намират за привлекателни при мъжете?

Walio, 02 октомври 2022, Коментарите са изключени за Кои хобита жените намират за привлекателни при мъжете?
Categories: Мисли
Tags: , , , ,

Когато мъжът и жената се опознаят по-добре, бързо се стига и до темата за любимите занимания един на друг. Хобитата често позволяват да се правят заключения относно личността, така че те могат да ви направят интересни за някого или да го отблъснат от вас. Например, намерих статистика, не знам до колко е вярна, разбира се, но според нея дамите са привлечени от мъже, които обичат да готвят. Кулинарните умения са на първо място в топ привлекателни мъжки хобита, докато компютърните игри заемат последните места.

Според онлайн проучването 4 от 5 жени намират за привлекателно, когато един мъж обича да стои до котлона и да приготвя закуската например. На второ и трето място следват редовните посещения на кино, концерт или театър, следвани от фитнеса.

Добрата новина за всички мъже, които не са толкова екстремно насочени и не карат сърф или не скачат с парашут е, че около 10% от жените харесват тези хобита. Господата, които умеят да майсторят сами разни неща за дома или градината, се нареждат доста напред в класацията също.

Аз лично останах малко изненадан от тези резултати, защото мислех, че дамите харесват по-активни мъже, спортуващи или авантюристи. Ето защо, когато става въпрос за хобита, не прикривайте и не се правете на други, за да се харесате. В един момент това ще излезе наяве и няма да бъде във ваша полза.

Comments