Умната жена винаги ще те надуши що за човек си

Walio, 24 март 2013, Коментарите са изключени за Умната жена винаги ще те надуши що за човек си
Categories: Мисли
Tags: , , , ,

Все си мислим ние – мъжете, че сме по-умни и хитри от половинките си, и можем да им спестим някои неща или пък понякога дори – да ги излъжем по една или друга причина. Да ама не, защото в повечето случаи те веднага надушват като хрътки за какво става въпрос и тръгват по дирята…

dateОнзи ден жена ми ми звъни, а аз съм в бизнес среща на ресторант, а събеседника ми е красива жена. Вдигам и й казвам – „на бизнес среща съм, не мога да говоря сега“, като дори ми става леко гузно, че съм с красива жена в луксозен ресторант, пък било то и по работа. Не щеш ли обаче, жена ми била в района и минава покрай ресторанта, където сме ние.

Виждаме с красивата жена как си пия и хапвам, и какво да си помисли, горката? Срещата ми беше по работа, но жената е бивш модел от затворилата през 2006 г. агенция Джей Моделс, така че беше съвсем нормално съпругата ми да ме изревнува и да си помисли, че всъщност не  съм на никакъв работен обяд, а се срещам с доста по-младата ми любовница в обедната ми почивка. Колко удобно, а? :)

След като ми провери яката на ризата за червило, подуши ме и извърши други рутинни проверки за това дали съм имал интимни близости с друго същество от женски пол, съпругата ми все пак повярва, че съм бил на бизнес среща и без да ме излага пред колегата, като му се обади за потвърждение на версията ми. Но аз затова съм си я харесал – хитра е, пък и ми вярва :))

Comments