ММА – България срещу Гърция

Walio, 08 януари 2014, Коментарите са изключени за ММА – България срещу Гърция
Categories: Мисли
Tags: , , , , , , , , ,

Миналата събота по ТВ7 излъчиха запис от големия сблъсък на ММА турнира България срещу Гърция, който се проведе през декември в Гранд Хотел Банско.Битките бяха нещо близко до титанични сблъсъци в съвременен вариант :) Сили премериха някой от най-добрите ни бойци срещу гръцките шампиони. Нещо повече – победихме във всички пет двубоя! Как да не се радва човек :)

IMG_4020 (Copy)

Българските шампиони

Сред бойците ни, които взеха участие бяха русенецът Пламен Пенчев, Павел Живков от Сливен, бургазлията Георги Стоянов, шампионът в категория до 63кг. – Сотир Кичуков, както и голямата изненада – Мария Учкова от Ямбол, която беше толкова нахъсана, че успя да премаже гъркинята Адамопулу Нандиа още в първия рунд от двубоя.

Признавам че беше огромно удоволствие да наблюдавам мачовете, особено този на Павел Живков срещу шампиона на Гърция по ММА – Зураб Зарнадзе. Срещата започна в полза на гърка, но Живков успя да направи невероятен обрат и да го победи с технически нокаут.

MMA е един невероятно сложен спорт, в който се изисква много повече от това само да можеш да се биеш и се радвам, че се развива толкова добре у нас. Надявам се турнири като тези в Гранд Хотел Банско да продължават да се организират у нас, хубаво е, че управителите на хотела Паскал Дойчев и Андон Атанасов са подкрепили българските бойци като са им осигурили зала в хотела.

Comments