Татуировките

Walio, 17 март 2019, Коментарите са изключени за Татуировките
Categories: Мисли
Tags: , , , ,

С настъпването на топлите дни, дрехите значително намаляват. Иска ни се да изглеждаме добре за лятото, за едни това означава блъскане във фитнеса, а за други нова татуировка. Казват,че хората, които имат татуировки, всъщност имат някакъв психологичен проблем, или се опитват да изразят себе си, чрез тях,защото не могат по друг начин.

Аз нямам против рисунките по тялото, стига да са красиви, да имат някакво значение и да не се прекалява. Според мен има много красиви и дискретни татуировки за жени, които могат да служат и просто за красота. Напоследък обаче забелязвам тенденция при мъжете и жените, свързана с шарене на цялото тяло , смятам, че това преминава границата на красивото и смисленото. Според мен женските форми са си достатъчно привлекателни , за да подсилваме ефекта с някакви рисунки, в повечто случаи се случва обратен ефект. Попаднах на интересна статия относно татуираните жени. В не я се описва как според направени проучвания мъжете са по- склонни да заговарят татуирани жени, защото според тях рисунката по тялото означавало,че дамата е по-податлива на флиртове и успехът вечерта да завърши в полза на мъжа бил по-голям. Не съм от хората,които мислят,че татуировките правят жената „лека“ или мъжа „лош“ , защото знаете преди 80-те само в бандите и по затворите са правили татуировки и тя била знак,че си лошо момче . Все пак живеем в модерно общество, не може да мислим по този ограничен начин, но според мен не трябва да се прекалява, защото вместо в красив бодиарт, татуировката може да се превърне в недобре изглеждащ белег за цял живот.

Всеки може да изразява себе си по начин,които намери за добре, всеки метод може да бъде атрактивен, но ако прекалиш с него рискуваш да си белязан за цял живот

Comments